Menu Luk

El-cykler

El-cykler til de forskellige behov

Siden viser et lille udvalg af el-cykler, som vi forhandler hos Cykelservice Aabenraa. Se hele kataloget her hfchristiansen.dk/ Er I i tvivl om, hvilken el-cykel, der passer til jeres behov? Så er i altid velkomne til at kontakte os eller komme forbi butikken, så finder vi ud af det sammen og får det helt rigtige bestilt hjem.

Cykelservice Aabenraa - Blå elcykel

Winther Superbe1

Komfortabel elcykel med nem påstigning og god balance. Superbe er let, overskuelig og perfekt til hverdagen. Med forhjulsmotor og 7 gear.

12.999 kr.

Cykelservice Aabenraa - Rød elcykel

Winther Superbe2

Fuldblods el-cykel til hverdagen. Med nem påstigning og god balance. Superbe er let, overskuelig og perfekt til hverdagen. Med centermotor og 7 gear. 

 15.999 kr.

Cykelservice Aabenraa - Superbe 3 Elcykel

Winther Superbe3

Let cykel med oprejst kørestilling og nem påstigning. Derudover har cyklen affjedring og er udstyret med en krankmotor som bevirker at tyngdepunkt og balance er helt i top.                                                         17.499 kr.

Cykelservice Aabenraa - eTrekking elcykel

Victoria eTrekking

El-cykel med justerbar frempind for at få den mest optimale kørestilling. Samt affjedret sadelpind, som tager          eventuelle stød. Med 7 gear.                                   

16.499 kr.

Cykelservice Aabenraa - Elcykel Nishiki

Nishiki Urban

Det skjulte batteri gemmer sig elegant i cyklens stel, og man kan nærmest ikke se, at man kører på en elcykel. Urban er en velkørende og komfortabel elcykel, der især er velegnet til pendleren.

15.999 kr.