fbpx
Menu Luk

Hverdagscykler

Siden viser de cykler vi forhandler hos Cykelservice Aabenraa. Vi har ikke alle cykler hjemme, men de kan nemt bestilles hjem til jer.

Er I i tvivl om, hvilken cykel, der passer til jer? Så er i altid velkomne til at kontakte os eller komme forbi butikken, så finder vi den helt rigtige.

Damecykler

Black Winther 1

En højtudstyret citybike til pendleren, der sætter pris på maksimal komfort, funktionalitet og design. Black Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. På en Black Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.

5.599 kr. 

Black Winther 2

En klassisk citybike til pendleren, der sætter pris på maksimal komfort, funktionalitet og design. Black Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. På en Black Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.

5.799 kr. 

Black Winther 4

En klassisk og komplet shoppingcykel med masser af udstyr. Den er tiltænkt cyklisten, som ønsker et køretøj med høj komfort til hverdagen. Black Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. 

5.999 kr. 

Black Winther Cargo

Til dig, der bruger din cykel gennem tykt og tyndt, og som værdsætter komfort og maksimal udnyttelse af plads. Black Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik.                                                             

5.999 kr. 

Black Winther Steel 1

Et af de nyeste medlemmer i Black Winther familien. Den kommer i en helsort farve med et retromoderne design, som er tænkt ned til mindste detalje. Samtidig er Steel 1 fyldt med kvalitetskomponenter såsom et klassisk stålstel, indvendige gear og meget andet. Steel 1 sætter fart i hverdagen – og det gør den med stil.

5.399 kr. 

Black Winther Steel 4

Et af de nyeste medlemmer i Black Winther familien. Den kommer i en helsort farve med et retromoderne design, som er tænkt ned til mindste detalje. Samtidig er Steel 4 fyldt med kvalitetskomponenter såsom et klassisk stålstel, indvendige gear og meget andet. Steel 4 sætter fart i hverdagen – og det gør den med stil.

5.399 kr. 

Green Winther 2

Green Winther 2 er en klassisk citybike til pendleren, der sætter pris på maksimal komfort, funktionalitet og design. Green Winther serien kan genkendes på sine fremtrædende grønne nuancer samt sin diskrete grafik. På en Green Winther 2 kommer du stilsikkert frem til enhver destination.

5.799 kr. 

Green Winther 4

En klassisk og komplet shoppingcykel med masser af udstyr. Den er tiltænkt cyklisten, som ønsker et køretøj med høj komfort til hverdagen. Med en Green Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.          

                                               

5.999 kr. 

Green Winther Cargo

Til dig, der bruger din cykel igennem tykt og tyndt, og som værdsætter komfort og maksimal udnyttelse af plads. Green Winther serien kan genkendes på sine fremtrædende grønne nuancer samt sin diskrete grafik. På en Green Winther Cargo kommer du stilsikkert frem til enhver destination.

5.999 kr. 

Red Winther 1

En velkørende klassisk damecykel i et elegant design. Den oprejste kørestilling gør det behageligt at sidde i sadlen i længere tid af gangen og de 7 indvendige gear, samt fodbremsen, gør cyklen dejlig dynamisk at køre på. Denne cykel har ligeledes fastmonteret bagagebærer og lås, samt lys.                                    

5.699 kr. 

Red Winther 2

En højtudstyret citybike til pendleren, der sætter pris på maksimal komfort, funktionalitet og design. Frempinden på styret kan justeres og giver sammen med de ergonomiske håndtag den helt rigtige kørestilling til netop dig. Kan genkendes på sit tidløse, røde aluminiumsstel samt sin diskrete grafik.                                  

5.699 kr. 

 

Red Winther 4

En klassisk og komplet shoppingcykel med masser af udstyr. Den er tiltænkt cyklisten, som ønsker et køretøj med høj komfort til hverdagen. Red Winther serien kan genkendes på sit friske og livlige røde aluminiumsstel samt sin diskrete grafik.                                                            

5.999 kr. 

Blue Winther 1

Blue Winther 1 er en højtudstyret citybike til pendleren, der sætter pris på maksimal komfort, funktionalitet og design. Blue Winther serien er en helt ny del af Winther familien, der altid kan genkendes ved sit iøjenfaldende blå og unikke design.

5.599 kr. 

Blue Winther 2

Blue Winther 2 er en klassisk citybike til pendleren, der sætter pris på maksimal komfort, funktionalitet og design. Blue Winther serien er en helt ny del af Winther familien, der altid kan genkendes ved sit iøjenfaldende blå og unikke design.

5.799 kr. 

Blue Winther 4

En klassisk shoppingcykel med masser af udstyr. Den er tiltænkt cyklisten, som ønsker et køretøj med høj komfort til hverdagen. Blue Winther serien kan genkendes på sit iøjnefaldende og blå aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. 

5.999 kr. 

Winther B20

Winther B20 er en klassisk citybike til pendleren, der sætter pris på maksimal komfort, funktionalitet og design. Cyklen er holdt i et stilrent helsort design. Winther B20 har fodbremse, 7 indvendige gear og bagagebærer

4.399 kr. 

Winther Shopping Alu

Shopping Alu er en højtudstyret og komfortrig shoppingcykel med lav indstigning. Cyklen er perfekt til dig, der pendler. Shopping Alu er en rigtig helårs-cykel med en klar, flot og grafisk profil. Mørk grå.

4.199 kr. 

Winther Shopping Alu

Shopping Alu er en højtudstyret og komfortrig shoppingcykel med lav indstigning. Cyklen er perfekt til dig, der pendler. Shopping Alu er en rigtig helårs-cykel med en klar, flot og grafisk profil. Sort.

4.899 kr. 

Winther Shopping Alu

Shopping Alu er en højtudstyret og komfortrig shoppingcykel med lav indstigning. Cyklen er perfekt til dig, der pendler. Shopping Alu er en rigtig helårs-cykel med en klar, flot og grafisk profil. Rød.

4.499 kr. 

Winther Shopping Alu

Shopping Alu er en højtudstyret og komfortrig shoppingcykel med lav indstigning. Cyklen er perfekt til dig, der pendler. Shopping Alu er en rigtig helårs-cykel med en klar, flot og grafisk profil. Petroleum.

4.899 kr. 

Winther Shopping Classic

En tro shoppingcykel. Cyklen har en klassisk geometri med lav indstigning og en flot grafisk profil. Winther Shopping Classic er udstyret med justérbar frempind, og det magnetiske dynamo-nav i forhjulet sørger for cyklens kørelys. En rigtig helårs-cykel. Brun.

4.899 kr. 

Winther Shopping Classic

En tro shoppingcykel. Cyklen har en klassisk geometri med lav indstigning og en flot grafisk profil. Winther Shopping Classic er udstyret med justérbar frempind, og det magnetiske dynamo-nav i forhjulet sørger for cyklens kørelys. En rigtig helårs-cykel. Petroleum.

4.199 kr. 

Winther Shopping Classic

En tro shoppingcykel. Cyklen har en klassisk geometri med lav indstigning og en flot grafisk profil. Winther Shopping Classic er udstyret med justérbar frempind, og det magnetiske dynamo-nav i forhjulet sørger for cyklens kørelys. En rigtig helårs-cykel. Rød.

4.499 kr. 

Winther Shopping Classic

En tro shoppingcykel. Cyklen har en klassisk geometri med lav indstigning og en flot grafisk profil. Winther Shopping Classic er udstyret med justérbar frempind, og det magnetiske dynamo-nav i forhjulet sørger for cyklens kørelys. En rigtig helårs-cykel. Sort.

4.899 kr. 

Winther Shopping Society

En god damecykel med en komfortabel kørestilling. Cyklen er udstyret med 7 gear, godkendt lås og fastmonteret kurv. Styret kan tilpasses trinløst til den ønskede højde, så den optimale kørestilling opnås. Dækkene er forstærket med kevlar mod punkteringer. Blå.

4.899 kr. 

Winther Shopping Society

En god damecykel med en komfortabel kørestilling. Cyklen er udstyret med 7 gear, godkendt lås og fastmonteret kurv. Styret kan tilpasses trinløst til den ønskede højde, så den optimale kørestilling opnås. Dækkene er forstærket med kevlar mod punkteringer. Rød.    

4.899 kr. 

Raleigh Tourist de Luxe

Klassikeren over alle klassiske cykler. Designet fra 1921 bliver løbende opdateret på nænsom vis, så cyklen i dag fremstår original trods dens moderne dele. Håndmalede linjer på skærme og kædekasse understreger klassikerens stil i tæt samspil med en lækker lædersadel. Med 3 gear. Fås i kongeblå, mørkegrøn og sort.

6.499 kr. 

Raleigh Tourist de Luxe

Klassikeren over alle klassiske cykler. Designet fra 1921 bliver løbende opdateret på nænsom vis, så cyklen i dag fremstår original trods dens moderne dele. Håndmalede linjer på skærme og kædekasse understreger klassikerens stil i tæt samspil med en lækker lædersadel. Med 7 gear. Fås i kongeblå, mørkegrøn og sort.

6.999 kr. 

Raleigh Kent

Raleigh Kent er en klassisk og stilfuld citybike. Kent henter sit design fra Raleighs dybe rødder, men trods sit klassiske udseende, er Kent fyldt med moderne og praktisk udstyr. Kent er en perfekt hverdagscykel til dig, der elsker de klassiske designidealer. Med 3 gear. Fås i lyseblå og sort.

4.799 kr. 

Raleigh Kent

Raleigh Kent er en klassisk og stilfuld citybike. Kent henter sit design fra Raleighs dybe rødder, men trods sit klassiske udseende, er Kent fyldt med moderne og praktisk udstyr. Kent er en perfekt hverdagscykel til dig, der elsker de klassiske designidealer. Med 7 gear. Fås i lyseblå og sort.

5.299 kr. 

Raleigh Sussex

Raleigh Sussex LTD er en ikonisk og klassisk shoppingcykel. Med sit dobbeltrørsstel skabes en cykel med et helt uovertruffent design, der skiller sig ud fra mængden. En kombination af skønhed og praktiske egenskaber, gør Sussex LTD til den ideelle shoppingcykel. Matsort.

5.999 kr. 

Raleigh Sussex LTD

En ikonisk og klassisk shoppingcykel. Med sit dobbeltrørsstel skabes en cykel med et uovertruffent design, der skiller sig ud fra mængden. En kombination af skønhed og praktiske egenskaber, gør Til den ideelle shoppingcykel. Fås i blank sort eller sølv.

6.499 kr. 

Raleigh Essex

Raleigh Essex er en klassisk og elegant shoppingcykel. Det stilrene design kombineres med praktiske egenskaber, der tydeligt mærkes på det høje udstyrs- og komfortniveau. Med en Essex får du en cykel, der er skabt til dagligdagen. Fås i blå og sort.

5.499 kr. 

Raleigh Darlington

Darlington er en yderst funktionel og frisk shoppingcykel, der er helfarvet fra top til tå. Darlington er spækket med praktisk udstyr, så det eneste du skal tænke på, er at nyde turen gennem byens gader. Med 3 gear. Fås i guld grøn, blank grå, blank sort, gul og mørkelilla.

3.499 kr. 

Raleigh Darlington

Darlington er en yderst funktionel og frisk shoppingcykel, der er helfarvet fra top til tå. Darlington er spækket med praktisk udstyr, så det eneste du skal tænke på, er at nyde turen gennem byens gader. Med 7 gear. Fås i mørkelilla, guld grøn, blank grå, blank sort og gul.

3.499 kr. 

Raleigh Classic Alu

En praktisk og højtudstyret shoppingcykel der er fyldt med komfortable egenskaber, som bl.a. lav indstigning og cykelkurv. Cyklen er perfekt til dig der pendler og buger din cykel til at klare de daglige gøremål. Classic Alu er en klassisk shoppingcykel til hverdagen. Sort.

4.899 kr. 

Raleigh Shopping Alu

En højtudstyret og komfortabel shoppingcykel med lav indstigning. Cyklen er perfekt til dig, der bruger din cykel som det primære transportmiddel. Raleigh Shopping Alu er en rigtig helårs-cykel med en klar, flot og grafisk profil. Fås i petroleum og sort.

4.899 kr. 

Raleigh Sprite Alu

En fuldblods citybike fyldt med praktiske egenskaber som funktionalitet og maksimal komfort. Sprite Alu er skabt til at gøre hverdagen lettere. Med en Sprite Alu er du sikret en kvalitetsrig og stilren citybike spækket med udstyr. Fås i grå og sort.

4.899 kr. 

Centurion Helium

Stålcykel med moderne aluminiums-udstyr til dig, der værdsætter funktionalitet og et smukt design. Med  detaljer som en retrosadel og lækkert udførte håndtag. Med sit unikke design skaber cyklen en  unik stemning for ejeren. Fås i guld, sort og lys petroleum.

5.399 kr. 

Centurion Hydrogen

En klassisk stålcykel med moderne aluminiumsudstyr. Hydrogen har et shoppingstyr med vintage detaljer samt en kurv i samme stil, som fuldender cyklens klassiske udtryk. Tilsammen skaber disse egenskaber en topmoderne cykel, der er perfekt til hverdagen. Mørkegrå.

5.999 kr. 

Centurion Basic

Cyklen kører let og smidigt med sin aggressive lige-på-og-hårdt geometri, der giver optimal kraftoverførsel fra ejer til asfalt. Basic er hurtig og let i sit udtryk og leverer effektiv transport med god stil. Letrullende og smalle dæk med anti-puncture indlæg fra Panaracer sikrer mange punkterfrie køreture. Fås i rød og sort.

5.499 kr. 

Centurion Image

Centurion Image er en ikonisk cykel, der er skabt til komfort i fart. Med sine kvalitetskomponenter og høje komfort grundet den mere oprejste kørestilling, er Image ekstremt kvik og letkørende. Med sit sporty udtryk er den ideel til dig, der cykler til hverdag, og som elsker at tage cyklen med på længere ture. Fås i grå, rød og sort.

5.699 kr. 

Centurion Zero

Modellen er en fuldendt kombination af de bedste Centurion elementer, nemlig funktionalitet og design. Et stilrent og udfordrende design, samt unikke grafiske detaljer matcher cyklens høje udstyrniveau og komfort. Tilsammen skabes den ultimative Centurion til dig der vil have det bedste. Fås i mat gråblå, mat grå og mat sort.

6.499 kr. 

Centurion Le Mans

Centurion Le Mans er en klassisk citybike, der er stilsikkert designet og bygget til dig, der pendler. Le Mans er pakket med alle de praktiske egenskaber, en citybike skal bruge. Med en Le Mans er du sikret en kvalitetscykel til dagligt brug. Fås i matsort og mat rød.

 

4.599 kr. 

Centurion Challenger

En citybike, der orienterer sig bredt efter mange forskellige kørselsbehov. Med sine enkle løsninger og et komfortorienteret design, udfordrer Challenger hverdagens mangeartede opgaver. Challenger er en komplet cykel, der gør det hele mere simpelt med sin store udstyrspakke. Fås i mat grå eller mat sort.

4.999 kr. 

Centurion Ultimate

Centurion Ultimate er en citybike, der er perfekt til dig, der elsker at komme frem i en fart med maksimal komfort. Ultimate er præget af kvalitetsudstyr, der sikrer en næsten vedligeholdelsesfri cykel, så intet kan afholde dig fra at komme ud på cykelstierne. Fås i mat sort og mat sølvgrå.                                                                                            

5.299 kr. 

Centurion Invicible

Centurion Invincible er det nyeste medlem af Centurion-familien. Den har et tidløst og raffineret design og er fyldt med praktisk kvalitetsudstyr, for at gøre din hverdag enkel og effektiv. Med Invincible er du garanteret en ideel hverdagscykel med monterede lygter og hydraulisk skivebremse. Matsort.

5.499 kr. 

Centurion Le Mans

Centurion Le Mans er en klassisk citybike, der er stilsikkert designet og bygget til dig, der pendler. Le Mans er pakket med alle de praktiske egenskaber, en citybike skal bruge. Med en Le Mans er du sikret en kvalitetscykel til dagligt brug. Fås i matsort og mat rød.

 

4.599 kr. 

Herrecykler

Black Winther 3

En klassisk og komfort orienteret herrecykel til dig, der pendler. Black Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. På en Black Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.

5.799 kr.

Black Winther 5

En klassisk og komplet cykel med masser af udstyr. Black Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. På en Black Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.

5.999 kr.

Black Winther Cargo

Til dig, der bruger din cykel gennem tykt og tyndt, og som værdsætter komfort og maksimal udnyttelse af plads. Serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik.                                      

5.999 kr.

Black Winther Steel 3

Samtidig er Steel 3 fyldt med kvalitetskomponenter såsom et klassisk stålstel, indvendige gear og meget andet. Steel 3 sætter fart i hverdagen – og det gør den med stil.

 

5.399 kr.

Black Winther Steel 5

Steel 5 er fyldt med kvalitetskomponenter såsom et klassisk stålstel, indvendige gear og meget andet. Steel 5 sætter fart i hverdagen – og det gør den med stil.

 

5.399 kr.

Blue Winther 3

Blue Winther 3 er en klassisk og komfortorienterent herrecykel til dig, der pendler. Blue Winther serien er en helt ny del af Winther familien, der altid kan genkendes ved sit iøjenfaldende blå og unikke design.                            

5.799 kr.

Blue Winther 5

En klassisk og komplet cykel med masser af udstyr. Blue Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helblå aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. På en Blue Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.                                   

5.999 kr.

Green Winther 3

En klassisk og komfortorienteret herrecykel til dig, der pendler. Green Winther serien kan genkendes på sine fremtrædende grønne nuancer samt sin diskrete grafik. På en Green Winther 3 kommer du stilsikkert frem til enhver destination.

5.799 kr.

Green Winther 5

En klassisk og komplet cykel med masser af udstyr. Green Winther 5 garanterer høj kørekomfort med sin gel sadel, ergonomiske håndtag og justerbare frempind. Green Winther serien kan genkendes på sine fremtrædende grønne nuancer samt sin diskrete grafik.

5.999 kr.

Green Winther Cargo

Green Winther Cargo er til dig, der bruger din cykel igennem tykt og tyndt, og som værdsætter komfort og maksimal udnyttelse af plads. På en Green Winther Cargo kommer du stilsikkert frem til enhver destination.                                                                                                 

5.999 kr.

Winther Shopping Alu

Shopping Alu er en højtudstyret og komfortrig shoppingcykel med lav indstigning. Cyklen er perfekt til dig, der pendler. Shopping Alu er en rigtig helårs-cykel med en klar, flot og grafisk profil.

                                 

4.899 kr.

Tern Link C8

Med dens 8 gear er den perfekt til byen og bakker. Cyklen kan foldes helt sammen, som gør at den er nem at have med i bilen, toget osv. 

 

 

7.199 kr.

Raleigh Tourist de Luxe

Tourist de Luxe – klassikeren over alle klassiske cykler. Designet fra 1921 bliver løbende opdateret på nænsom vis, så cyklen i dag fremstår original trods dens moderne dele. Håndmalede linjer på skærme og kædekasse understreger klassikerens stil i tæt samspil med en lækker lædersadel fra Brooks. Med 3 gear. Fås i mørkegrøn, sort og kongeblå.

6.499 kr.

Raleigh Tourist de Luxe

Tourist de Luxe – klassikeren over alle klassiske cykler. Designet fra 1921 bliver løbende opdateret på nænsom vis, så cyklen i dag fremstår original trods dens moderne dele. Håndmalede linjer på skærme og kædekasse understreger klassikerens stil i tæt samspil med en lækker lædersadel fra Brooks. Med 7 gear. Fås i mørkegrøn, sort og kongeblå.

6.999 kr.

Raleigh Kent

Raleigh Kent er en klassisk og stilfuld citybike. Kent henter sit design fra Raleighs dybe rødder, men trods sit klassiske udseende, er Kent fyldt med moderne og praktisk udstyr. Kent er en perfekt hverdagscykel til dig, der elsker de klassiske designidealer. Med 3 gear. Fås i blank petroleum og sort.

 

4.799 kr.

Raleigh Kent

Raleigh Kent er en klassisk og stilfuld citybike. Kent henter sit design fra Raleighs dybe rødder, men trods sit klassiske udseende, er Kent fyldt med moderne og praktisk udstyr. Kent er en perfekt hverdagscykel til dig, der elsker de klassiske designidealer. Med 7 gear. Fås i blank petroleum og sort.

 

5.299 kr.

Raleigh Devon

Raleigh Devon er en ægte klassikker. Med sit unikke gedebukkestyr og stilsikre detaljer, er Devon en blikfangende cykel med en stærk tilstedeværelse. Cyklen er et sikkert valg til dig, der værdsætter de klassiske raceregenskaber og et stilfuldt design. Blå.

5.699 kr.

Raleigh Sussex

Raleigh Sussex  er en ikonisk og klassisk shoppingcykel. Med sit dobbeltrørsstel skabes en cykel med et helt uovertruffent design, der skiller sig ud fra mængden. En kombination af skønhed og praktiske egenskaber, gør Sussex til den ideelle shoppingcykel. Matsort.

5.999 kr.

Raleigh Essex

Raleigh Essex er en klassisk og elegant shoppingcykel. Det stilrene design kombineres med praktiske egenskaber, der tydeligt mærkes på det høje udstyrs- og komfortniveau. Med en Essex får du en cykel, der er skabt til dagligdagen. Sort.                           

5.499 kr.

Raleigh Darlington

Darlington er en yderst funktionel og frisk shoppingcykel, der er helfarvet fra top til tå. Darlington er spækket med praktisk udstyr, så det eneste du skal tænke på, er at nyde turen gennem byens gader. Med 3 gear. Fås i blank sort og grå.                                                

3.499 kr.

Raleigh Darlington

Darlington er en yderst funktionel og frisk shoppingcykel, der er helfarvet fra top til tå. Darlington er spækket med praktisk udstyr, så det eneste du skal tænke på, er at nyde turen gennem byens gader. Med 7 gear. Fås i blank sort og grå.                                                

3.999 kr.

Raleigh Sprite Alu

En fuldblods citybike fyldt med praktiske egenskaber som funktionalitet og maksimal komfort. Skabt til at gøre hverdagen lettere. Med en Sprite Alu er du sikret en kvalitetsrig og stilren citybike spækket med udstyr. Fås i grå og sort.                                             

4.899 kr.

Centurium Helium

Klassisk stålcykel med moderne aluminiumsudstyr til dig, der værdsætter funktionalitet og et smukt design. Fyldt med klassiske detaljer som en retrosadel og lækkert udførte håndtag.  Med 1 inv. gear. Sort.                                                              

4.499 kr.

Centurium Helium

Klassisk stålcykel med moderne aluminiumsudstyr til dig, der værdsætter funktionalitet og et smukt design. Fyldt med klassiske detaljer som en retrosadel og lækkert udførte håndtag.  Med 7 inv. gear. Fås i sort, gul og petroleum.                                                              

5.399 kr.

Centurion Crazy Point

Crazy Point har 7 indvendige gear, hvilket gør den meget anvendelig som hverdagscykel. Med dens moderne og sporty udtryk er Crazy Point et godt valg til en aktiv hverdag, og den passer godt til det yngre publikum. Alt på cyklen er udført i et stilsikkert sporty design og med enkelte klassiske detaljer. Mat sort.     

4.999 kr.

Centurion Dark Image

En retro mountainbike bygget i aluminium og fyldt med moderne udstyr. Med lette udvendige gear og hydrauliske skivebremser, hvilket gør den til en god allround cykel. Med dens moderne og sporty udtryk er Dark Image et godt valg til en aktiv hverdag. Sort.     

                                

4.999 kr.

Centurium Basic

Cyklen kører let og smidigt med sin aggressive lige-på-og-hårdt geometri, der giver optimal kraftoverførsel fra ejer til asfalt. Basic er hurtig og let i sit udtryk og leverer effektiv transport med god stil. Letrullende og smalle dæk med anti-puncture indlæg sikrer mange punkterfrie køreture. Fås i grøn og sort.                                                              

5.499 kr.

Centurium Image

En ikonisk cykel, der er skabt til komfort i fart. Med sine kvalitetskomponenter og høje komfort grundet den mere oprejste kørestilling, er Image ekstremt kvik og letkørende. Med sit sporty udtryk er den ideel til dig, der cykler til hverdag. Fås i sort, grå, blå og sølvgrå.                                                              

5.699 kr.

Centurion Zero

Zero er Centurions topmodel. Modellen er en fuldendt kombination af de bedste Centurion elementer, nemlig funktionalitet og design. Et stilrent og udfordrende design, samt unikke grafiske detaljer matcher cyklens høje udstyrniveau og komfort. Tilsammen skabes den ultimative Centurion til dig der vil have det bedste. 8 udv. gear. Fås i mat grå og matsort/blå.

5.999 kr.

Centurion Zero

Zero er Centurions topmodel. Modellen er en fuldendt kombination af de bedste Centurion elementer, nemlig funktionalitet og design. Et stilrent og udfordrende design, samt unikke grafiske detaljer matcher cyklens høje udstyrniveau og komfort. Tilsammen skabes den ultimative Centurion til dig der vil have det bedste. 7 udv. gear. Fås i mat blå og mat sort.

6.499 kr.

Centurium Challenger

Centurion Challenger er en citybike, der orienterer sig bredt efter mange forskellige kørselsbehov. Med sine enkle løsninger og et komfortorienteret design, udfordrer Challenger hverdagens mangeartede opgaver. Challenger er en komplet cykel, der gør det hele mere simpelt med sin store udstyrspakke. Fås i matsort og mat grå.                                        

4.999 kr.

Centurium Ultimate

En ikonisk cykel, der er skabt til komfort i fart. Med sine kvalitetskomponenter og høje komfort grundet den mere oprejste kørestilling, er Image ekstremt kvik og letkørende. Med sit sporty udtryk er den ideel til dig, der cykler til hverdag. Fås i mat sort og mat sølvgrå.                                                                                                                                  

5.299 kr.

Avenue Empire

Avenue Empire er én af årets absolut største nyheder. En model der har alle de essentielle Avenue-ingredienser og mere til. Empire er vores letteste, mest effektive og mest gennemførte cykel i årets sortiment. Empire bygger på et carbon-stel, der har været under udvikling igennem en lang periode for at leve op til alt det, Avenue DNA’et består af. 22 udv. gear. Fås i shiny mørkblå og mat grå.

14.999 kr.

Avenue Empire

Avenue Empire er én af årets absolut største nyheder. En model der har alle de essentielle Avenue-ingredienser og mere til. Empire er vores letteste, mest effektive og mest gennemførte cykel i årets sortiment. Empire bygger på et carbon-stel, der har været under udvikling igennem en lang periode for at leve op til alt det, Avenue DNA’et består af. 11 indv. gear. Mat grå.

16.999 kr.

Avenue Airbase Spritit

Serien er udstyret med udvendige gear med hurtige og lette skift. Airbase-modellens skarpe grafiske profil er en funktion af cyklens organiske, aeronynamiske former i rendyrket Avenue-design. I denne cykel samler detaljer og finesser sig til en klar og overbevisende helhed. Avenue Airbase er født af en stærk og stædig tro på, at perfektion er mulig. Shiny mørk sølv.                                     

7.999 kr.

Avenue Airbase

Serien er udstyret med udvendige gear med hurtige og lette skift. Modellens skarpe grafiske profil er en funktion af cyklens organiske, aeronynamiske former i rendyrket Avenue-design. I denne cykel samler detaljer og finesser sig til en klar og overbevisende helhed. Avenue Airbase er født af en stærk og stædig tro på, at perfektion er mulig. Fås i shiny mørk orange og shiny blå.                                                                 

8.999 kr.

Avenue 25 Airbase

Avenue kan i 2020 fejre 25-års jubilæum. I den forbindelse introduceres disse unikt nummererede guldcykler i modellerne Broadway og Airbase. Avenue Airbase er udstyret med udvendige gear med hurtige og lette skift.  I denne cykel samler detaljer og finesser sig til en klar og overbevisende helhed. Shiny Gold.

9.999 kr.

Avenue Empire

Avenue Empire er én af årets absolut største nyheder. En model der har alle de essentielle Avenue-ingredienser og mere til. Empire er vores letteste, mest effektive og mest gennemførte cykel i årets sortiment. Empire bygger på et carbon-stel, der har været under udvikling igennem en lang periode for at leve op til alt det, Avenue DNA’et består af. 11 indv. gear. Mat grå.

16.999 kr.

Avenue Airbase Spritit

Serien er udstyret med udvendige gear med hurtige og lette skift. Airbase-modellens skarpe grafiske profil er en funktion af cyklens organiske, aeronynamiske former i rendyrket Avenue-design. I denne cykel samler detaljer og finesser sig til en klar og overbevisende helhed. Avenue Airbase er født af en stærk og stædig tro på, at perfektion er mulig. Shiny mørk sølv.                                     

7.999 kr.

Avenue Airbase

Serien er udstyret med udvendige gear med hurtige og lette skift. Airbase-modellens skarpe grafiske profil er en funktion af cyklens organiske, aeronynamiske former i rendyrket Avenue-design. I denne cykel samler detaljer og finesser sig til en klar og overbevisende helhed. Avenue Airbase er født af en stærk og stædig tro på, at perfektion er mulig. Shiny mørk orange.                                                                 

8.999 kr.